Luke 23

Lillejulaften! I kveld skal treet pyntes og i morgen er den store dagen. I luken i dag fikk vi en energizing radiance ampulle, den samme som vi fikk i luke 13. Denne skiller seg ut fra de andre ampullene for den skal faktisk legges på etter kremen. Den legger seg som en usynlig maske på hudoverflaten og reduserer synligheten av rynker, man kan se forskjellen umiddelbart, det sies at den har en "askepott-effekt" 

Ampullen passer alle hudtyper, om man kan fint bruke sminke over. Helt perfekt til spesielle anledninger der man ønsker å være enda litt flottere, jeg skal bruke en i morgen:) Det en veldig fin kalendergave, du får kjøpt de i salong 2 stk for 195,- Jeg har funnet ut at jeg fra nå av alltid må ha en tilgjenlig i skapet hjemme, for en ekstra "selvtillitsboost" om jeg skal noe viktig. 


#sothys #sothyskalender #julekalender #tellernedtiljul #sponset #hudpleie #velvære #skjønnhet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bethify

Bethify

26, Sørum

Jeg er 25 år, er gift og vi har en liten baby og en liten hund. Jobber som store manager og er opptatt av blandt annet trening og hudpleie, er også utdannet hudpleier. Her blir det litt om hverdagen, trening, oppussing og velvære. Instagram: Bethify Snapchat: Bethify

Kategorier

Arkiv

hits