Luke 24

God jul! Siste luken i kalenderen er nå åpnet og vi kan starte dagen. Dagens gave er en av Sothys fantastiske leppestifter. Jeg er helst frelst av disse, jeg har noen fra før, og kunne ikke vært mer glad for å få en til i denne stilige fargen. Dette er en leppestift som er kjempe lett å ta på, den føles behagelig på leppene og tilfører også leppene fuktighet. Den gir et fint og langvarig resultat, og den lukter faktisk godt! 

Du kan ta den rett på eller bruke pensel. Jeg er ofte litt forsiktig med fargene, så jeg tenker å blande den litt sammen med hverdagsleppestiften nå på dagen og heller ta den på alene etter middagen. Om du lurer eller har tenkt til å kanskje kjøpe deg en til så koster denne leppestiften 275 kroner. 

Vi som har hatt denne kalenderen har vært utrolig heldige, som har fått så mange deilige gaver. Jeg har i hvertfall nok til å kose meg med litt ekstra velvære i lang tid fremover, og jeg er allerede i gang med å lage meg en ønske/handleliste med de tingene jeg absolutt må ha. 

Hvilke har vært dine favoritter? 


#sothys #sothyskalender #julekalender #tellernedtiljul #sponset #hudpleie #velvære #skjønnhet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bethify

Bethify

26, Sørum

Jeg er 25 år, er gift og vi har en liten baby og en liten hund. Jobber som store manager og er opptatt av blandt annet trening og hudpleie, er også utdannet hudpleier. Her blir det litt om hverdagen, trening, oppussing og velvære. Instagram: Bethify Snapchat: Bethify

Kategorier

Arkiv

hits